Ingredience - 4 porce:
- 1 x efko Kysané zelí 500 g
- 1-2 jablka
- 250 ml mléka
- 140 g mouky
- 2 vejce
- 1 špetka soli
- Gervais Natur za rozprostření zábalů
- trochu másla na pečení
Na zdobení
- stonky pažitky
Příprava:
Z mléka, mouky, vajec a soli rozmíchat hladké těsto. Na nepřilnavé pánvi rozehřát trochu másla, nalít do něj palačinkové těsto a opéci z obou stran dozlatova. Prohřát efko Kysané zelí. Palačinky tence potřít Gervais Natur a navrch rovnoměrně rozprostřít zelí. Palačinky zarolovat takto: přeložit spodní část placky, od obou stran ke středu rolovat. Lahodný wrap rozříznout šikmo napůl a převázat dekoračně stonkem pažitky.
Dobrou chuť!
Tip: Oblíbené koření, česnek či chilli dodá wrapu jiný říz