„Eintopf“ s kukuřicí

Ingredience:

  • 500 g hovězího masa (dobře opečeného)
  • 500 ml zeleninového nebo hovězího vývaru
  • 1 sklenice efko Dětské cukrové kukuřice 370 ml
  • 1 velká cibule
  • 100 g mrkve
  • 1 červená paprika
  • 80 g řapíkatého celeru
  • 300 g nakrájených rajčat
  • Petržel
  • Česnek, sůl, pepř, chilli
  • Rostlinný olej

Příprava:

Hovězí maso nakrájené na kostičky ve velkém hrnci krátce opéci ze všech stran na rostlinném oleji. Vyjmout maso z hrnce a nadrobno nakrájenou cibuli a kostky mrkve orestovat ve zbylé šťávě z výpeku, poté přidat nakrájená rajčata a na kostičky nakrájenou červenou papriku. Dochutit česnekem, solí, pepřem a případně chilli. Vrátit maso do směsi, zalít vývarem, přikrýt a dusit doměkka asi 1 hodinu. Kukuřici krátce propláchnout studenou vodou a řapíkatý celer nakrájet na jemné kousky. Do směsi přidat zeleninu a ještě 10 minut krátce podusit. Podávat posypané nasekanou petrželkou.

Dobrou chuť!

efko
Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.